مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام. اگر تمام ورثه یک قطعه زمین به مساحت 100 متر را به بنده بدهند و همه آنها که 9 نفر هستند امضاء و بعضیاشون انگشت بزنند و طی یک دعوا همه آنها بیایند و بگویند که نه تو مارو گول زدی تا ما امضا کردیم ،،، آیا می‌توانند از بنده شکایت کنند و زمین را پس بگیرند و من چگونه میتوانم کاری بکنم که آنها نتوانند زمین را پس بگیرند، لازم بذکر بگم که در برگه نوشته شده همه ورثه منعقد شدن که فلان زمین متعلق به فلان شخص است و هیچکس از ورثه هیچگونه ادعای از این زمین ندارند ،، ممنون میشم پاسخ بنده را بدهید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است اگر در سلامت عقل و آزادی اراده معامله صورت گرفته ادعای خلاف پذیرفته نیست.