مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ضرر و زیان مادی و معنوی ناشی ازجرم

با سلام درخواست ضرر و زیان مادی ومعنوی همراه اعاده حیثیت طرح میشه یا اول اعاده حیثیت میشه شعبه انتخاب شددادخواست داده میشه بعدبایدده روزصبرکنم یا بعدازقرارصادره ترک تعقیب میشه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

دادخواست ضرر و زیان با اعاده حیثیت دادخواست ضرر و زیان ضرر و زیان اعاده حیثیت