مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره و تقاضای تخلیه پیش از موعد از طرف مستاجر

سلام خرداد ماه 1400منزلم رو که احتیاج به بازسازی داشت به شخصی اجاره دادم با شرایطی که بنده اجاره رو کمتر از مبلغ واقعیش گرفته درعوض مستاجر خود اقدام به بازسازی نماید البته این کار با اصرار خود ایشان صورت گرفت بعد از گذشت 8ماه مستاجر به بهانه اینکه خانه نم داره اعلام درخواست پول پیش کرده و گفته میخواد تخلیه کنه و گفته که دیگه ازین ماه اجاره پرداخت نمیکنه ضمن اینکه این فرد خودش وکیل هست ادعا میکنه چون بمن بابت تخلیه اعلام کرده میتونه اجاره رو پرداخت نکنه و مدام بابت درخواست پول پیش بنده و خانواده ام رو آزار میده لطفا راهنمایی بفرمایید چه باید بکنم

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

طرفین قرارداد ملزم به نگاهداری تعهدات خود تا انقضای زمان یا اعتبار آن هستند.اگر در قرارداد تکلیفی به عهده شما گذاشته نشده،نمیتوان پرداخت اجاره بها را منتفی دانست