مشاوره حقوقی رایگان - سئوال درباره ضمانت برای اجرای حکم غیابی

سلام و خسته نباشید
یکی از دوستانم طبق ادعای خودشون در خصوص مشکلی که برای خواهرشون بابت خرید سکه از طریق سایت یا ... جایی که دقیق نمی دونم پیش اومده و ظاهرا کسی خودش رو پزشک هلال احمر معرفی کرده بوده ولی درواقع چنین شخصی وجود خارجی نداشته و در واقع مبلغ پولی که به حساب واریز شده رفته به جیب یک صراف و گویا درصدی هم تبادل پول بین اونا صورت گرفته، حالا با توجه به اینکه از طرف شکایت کرده اند طبق گفته وکیلشان نیاز دارند که یک ضامن از طرف شاکی معرفی بشه حالا از من خواسته اند که من ضامن شاکی بشم آیا چنین حالتی حقیقت داره و اگر ضامن بشم چه تبعاتی می تونه متوجه من بشه و اینکه با توجه به بعد مسافت که شاکی در یک شهر دیگر هستن و من تهرانم چه میزان نیازمند رفت و آمد به دادگاه هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شاکی نباید ضامن معرفی کند متهم باید ضامن یاکفیل معرفی کند تابازداشت نشود