مشاوره حقوقی رایگان - مرحله تحقیقات ارتش یا ناجا

سلام وقتتون بخیر خدا قوت خسته نباشید بنده سال دیگه میخوام وارد نیرو انتظامی یا ارتش بشم تنها استرسم این هست که توی تحقیقات ش به مشکل برخورد کنم
مشکل من اینه ما با همسایه اختلاف حساب داشتیم یعنی بدهکار بودیم و همسایه مون اذیت می‌کرد و پول نمیداد پول دستی بهش داده بودیم و مدرکی نداشتیم که بهش دادیم همسایه مون پول رو برمیگردونه مامانم میگیره چندتا تیکه طلا ازش بر میداره میگه یا پول رو میدی یا اینهارو جای پول بردارم اوشون میره شکایت میکنه پرونده سرقت درست میکنه و از طرف آگاهی میان در خونه ما و مامانم رو میبرن 2 روز بازداشت بود توی مواد مخدر بازداشتگاه زن ها اونجاست بعدش به قید سند آزاد میشه و دادگاه سوم همسایه مون رضایت میزنه رو پرونده و چند جلسه دادگاه بعد قاضی به مامانم تعلیقی میده 2 سال ولی خداشکر به زندون اینجاها کشیده نشده و خداشکر هیچکس خبر نداره از این موضوع آیا توی مراحل گزینش ارتش یا نیرو انتظامی خیلی تاثیر داره امیدی هس؟

پاسخ ها :

سوء سابقه مادر در گزینش نیرو انتظامی گزینش نظام در صورت سوء سابقه مادر سوء سابقه مادر برای استخدام در نظام استخدام با سوء سابقه خانواده استخدام در نظام استخدام