مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد معاوضه خودرو

باسلام
بنده حدودایکماه پیش ماشینم رابایک ماشین دیگه داخل بنگاه معاوضه کردم
بدون رویت سند
ومبلغ 80میلیون مابه تفاوت کارت کشیدم.
موقع معامله صاحب بنگاه نبودش وباشاگردش تماس گرفت وگفت اون قراردادبنویسه.
شاگردشم خریدوفروش رادردومبایعه نامه جدانوشت.
یعنی دریک قراردادنوشت که من ماشینم رابه شاگردبنگاه فروختم.
ودرقراردادبعدی نوشت که من یک خودروازیکی ازبورسی هایی که اونجاحضورداشت خریدم ولی ذکرنکردکه معاوضه کردیم
واینکه من فقط تصویرقراردادهارادارم چون نسخه اصلی راتحویل ندادند وهردومبایعه نامه بدون سربرگ ومهربنگاه هستندوفقط امضادارن.
الان متوجه شدم ماشینی که خریدم به نام یک شخص دیگه ای هستش که ازصاحب بنگاه طلب داره وصاحب بنگاه به من نگفته بود
الان چندروزی هست که واسه سندزدن تماس میگیرم صاحب بنگاه جواب نمیده وبنگاه پلمب شده
میشه لطف کنید راهنمایی کنیدمن بایدچیکارکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد