مشاوره حقوقی رایگان - هک با شماره مجازی یا خارجی

سلام من یک هفته س تماس با پیش شماره خارجی هر روز دریافت میکنم و کلا چند ثانیه طول میکشه و قطع میشه و تقریبا هرروز چند بار اینطور میشه....مثل وقتی که میخوایم تلگرام نصب کنیم و بهمون تماس گرفته میشه یا کد ورود به برنامه میاد قبلش تلگرام....قبلش هم تلگرامم دوتا نشست فعال داشت به نشست فعال دیگه پایان دادم باز فرداش دوتا بود بعد تایید دومرحله ای گذاشتم و شب توی خود برنامه تلگرام برام پیام اومد که رمز اول کد صحیح وارد شده اما به دلیل نادرست وارد کردن رمز دوم هیچ اطلاعاتی دسترسی بهش پیدا نشده و کلا من ترسیدم و دلیت اکانت کردم اما موبایلی تایید کرد که تلگرامم هک شده و مدل گوشی ها با هم فرق داشتن....حالا به غیر از این تماس های مکرر برای ورود به برنامه های دیگم هم برام کد ورود روی خطم ارسال میشه مثل برنامه های واتساپ یا روبیکا و ایتا...و جالب اینه روی هر دو شماره ی موبایلم کد میاد و تماس مجازی یا حالا خارجی هستش دریافت میکنم
خواستم بدونم باید چیکار کنم آیا گوشیم هک شده اگه نشده دفعه قبل چطور تلگرامم هک شد با این که کدها روی خط خودم می اومد چطور پیامک منو ازش باخبر بوده ک بدونه چ کد و رمزیه که تونسته وارد بشه
بهم گفتند خطم رو غیرفعال کنم آیا اینکار راه حل مناسبیه؟
و با توجه ب این که برای همه برنامه هام درخواست کد میاد رو خطم باید چیکار کنم که کسی هک نکنه منو

پاسخ ها :

هک