مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک و ثبت شركت و اخذ كارت بازرگانی

سلام ، من ٦ سال پيش برای كار ، به شركتي مراجعه نمودم و پس از ارايه ي مدارك و جلب اعتماد من، با رئيس شركت به دفتر خانه رفته و نخوانده و ندانسته اسنادي را امضا نمودم كه بعدا متوجه شدم وكالت كاري و اداري بوده اند، در ظاهر براي تعهد شغلي مرا به آنجا برده بودند، بعدا كه به شركت مذكور مراجعه نمودم شركتي وجود نداشت، و تعطيل شده بود، هم اكنون بعد از ٦ سال متوجه شده ام كه به نام من شركت بازرگانی تأسيس كرده اند و فعاليت كرده اند و ماليات هاي كلان به شركت آمده و اداره ي داريي كليه ي اموال مرا بازداشت و حساب هاي بانكي را مسدود كرده است. فريبي كه من خورده ام اغلب مراجعه كنندگاني كه برای كار رفته بودند نيز خورده اند الان بايد چيكار كنم، آيا راهي وجود دارد؟!!؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید اگرچه بهتر است بررسی اسنادی هم داشته باشید