مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام خسته نباشید اگر آپارتمانی را پیش خرید کرده باشم که دو سال دیگر تحویلم میدهند، آیا میتوانم قرارداد پیش خریدم را صلح عمری با همسرم بنویسم, که اگر خدانکرده در این دو سال فوت کردم بدون هیچ مشکلی به ایشان برسد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسئله شما یک موضوع کاملا تخصصی و حقوقی است برای همین باید اسناد و مدارک پیش خرید شما به دقت رویت شود شما میگید پیش خرید ممکن پس از بررسی ما به این نتیجه برسیم که پیش خرید نیست و صرف معامله است یا اینکه مطابق ماده 10 ق.م تنظیم شده است و پیش خرید نیست یک تعهد است هر کدام از این ها یک نتیجه حقوقی دارد که در تصمیم شما اثر می‌گذارد مشاوره حضوری یا تلفنی پیشنهاد ما به شماست