مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام
آیا سفته 200 میلیونی کفایت می‌کند برای یک بازداشتی بی گناه

پاسخ ها :

میزان وثیقه وثیقه

سوالات مرتبط

میزان وثیقه
بعلت عضویت در سایت شرط بندی حسابهایم بسته شده آیا هنگام مراجعه به دادسرا بایستی وثیقه یا ضامن با خودم ببرم و جهت تامین چه مدارکی لازم است و میزان وثیقه مورد نیاز چقدر است...
میزان وثیقه
سلام. برای جرم کیفری حمل اسلحه میزان وثیقه حدودا چقدر هستش . این وثیقه بر چه اساس و فرمولی تعیین میشه یا به صورت دل بخواهی هست....
حکم دادگاه بر اساس میزان وثیقه
باعرض سلام مدتی قبل از من 6کیلو 400گرم گل گرفتن و به جرم نگهداری از من 240میلیون وثیقه خواستن الان بنظر شما چه حکمی بمن میدن ضمنا تا الان مشکل قانونی نداشتم و حتی ی تعهد هم نداشتم و پرونده ندارم اینم ...
وثیقه برای جرم آدم ربایی
سلام. مبلغ وثیقه برای جرم آدم ربایی چقدر هست؟...
وثیقه
سلام. اگر وثیقه در رهن بانک باشد ولی مبلغ رهن خیلی کمتر از میزان وثیقه ای باشد که دادگاه معین کرده آیا دادگاه ملک را قبول می کند یا نه ؟...