مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد مدارک خودرو در تصادف

با سلام.
بنده در دو روز اخیر تصادفی داشتم و چون خودم مقصر بودم، با پلیس تماس نگرفتم و تصمیم بر این شد تا ماشین ایشان را درست و بهشان تحویل دهم.
ماشین با هماهنگی خود ایشان تعمیر و تمام هزینه ها توسط خودم پرداخت شد و خود شخص ماشین رو از صافکاری و رنگ آمیزی که خودشان پیشنهاد داده بود تحویل گرفته.
اما حالا شخص صاحب ماشین از پاسخگویی تلفن بنده و در نتیجه تحویل گواهینامه و کارت ماشین امتناع میکنه.
بنده شماره پلاک ایشان، مدارک پرداخت هزینه ها، و همچنین آدرس منزل ایشان را در اختیار دارم.
میتونم از ایشان شکایت کنم و به مدارک دست پیدا کنم؟!

پاسخ ها :

عدم استرداد مدارک خودرو در تصادف تصادف