مشاوره حقوقی رایگان - با سلام ایا به نظر شما رای دیوان به نفع من صادر می شود؟

اینجانب در سال 83 با ردیف شغلی متصدی پذیرش و اطلاعات و با مدرک کاردانی مدارک پزشکی با گروه شغلی 7 در سازمان تامین اجتماعی استخدام شدم. و در سال 88 تصمیم به ادامه تحصیل در رشته مذکور را گرفتم. قبل از ادامه تحصیل با اجازه از کارگزینی استان مبنی بر اینکه ایا مدرک لیسانس جزو مشاغل کارشناسی محسوب می شود و در جواب اینجانب تاییدیه دادند و اینجانب ادامه تحصیل دادم و در سال 90 به پایان رساندم. و در ان سال حکم اینجانب را با ردیف متصدی پذیرش بر اساس مشاغل کارشناسی تا گروه 11صادر کردند. و تا آخر سال 96 بر اساس گروه کارشناسی حقوق و مزایا گرفتم. ولی سازمان در سال 96 ادعا فرمودند ما در سال 90 اشتباه کردیم و گروه شغلی شما تا 7 بیشتر قابل ارتقا نیست. و حکم اینجانب را بعد از 7سال دوباره بر اساس مشاغل کاردانی و گروه 7صادر فرمودند. این در حالی است که بخشنامه شماره 2/42/2355 مورخ 1375/01/26 سازمان امور اداری و استخدامی کشور پاراگراف چهارم ردیف شغلی اینجانب را تا گروه 11 قابل ارتقا میداند. قابل ذکر میباشد که چارت تشکیلاتی بیمارستان محل کار اینجانب در جلوی ردیف متصدی پذیرش و اطلاعات به صراحت عبارت 11-7 ذکر شده که این خود گویای شناور بودن ردیف اینجانب می باشد.
در ضمن اینجانب به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام شعبه 26دیوان عدالت اداری و منتظر رای هستم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بستگی به مدارک ارائه شده و نوع دادخواست داره . ولی توکل کنید به خدا انشا الله حل خواهد شد