مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و ثبت ازدواج

سلام خسته نباشید. من یه دختر ایرانی هستم و میخوام با یه پسر افغانی ازدواج کنم. میخواستم بدونم ازدواج در شناسنامه ثبت میشه یعنی اسم همسر در شناسنامه ثبت میشه یا نه هیچجا ثبت نمیشه... و اینکه ایا بعد ازدواج دچار مشکل نمیشم یعنی امکان داره که در بعضی امکانات و چیزها محدود بشم؟ اگه هست در چه چیزهایی؟

پاسخ ها :

ازدواج دختر ایرانی با پسر اتباع ثبت ازدواج ازدواج با اتباع ازدواج شناسنامه ثبت احوال