مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دادیار از ارباب رجوع (شاکی پرونده)

سلام
بنده در پرونده کیفری متوجه شدم که دادیار نقل قول از بنده صورتجلسه جعلی با دست خط خودش و امضای نامعلوم به نفع متهمین تنظیم کرده که در اون تاریخ بنده در مدرسه محل کارم بودم ، بعد از متوجه شدن و مراجعه به دادیار، بهش گفتم حتما بابت این خیانت از دستت شکایت میکنم و از اتاقش خارج شدم، سه هفته بعد ایشون طی یک گروکشی و انصرافم از شکایت در دادگاه قضات از بنده بخاطر اخلال در نظم دادگاه توهین و تهدید و افترا از بنده شکایت و متاسفانه در دادگاه تجدید نظر هم به موارد اعتراضی مستند و قوی بنده توجهی نشده و بنده به حبس تعلیقی و جریمه متحمل شدم.چون ایشون یک مقام قضایی هستند آیا من میتونم اعاده دادرسی 477 بدم ، ضمن اینکه تخلف ایشان در دادگاه انتظامی در حال بررسیه