مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب پرونده ای دارم ک قاضی گزارش اصلاحی زده و محکوم شدم .بعد از گزارش رفتم پیش رئیس کل دادگستری استان ، ایشان پرونده رو دیدن و طی یک نامه ب رئیس دادگستری شهرستان گفتن این گزارش اصلاحی ربا اتفاق افتاده و گفتن ک درخواست ماده 477 رو داشته باشم .
منم درخواست زدم ولی توسط قضات رد شد ب دلیل اینکه گزارش اصلاحی بوده.
1_خواستم بدونم ماده 477 بر گزارش اصلاحی تاثیر ندارد؟
2-آیا میشه از قاضی پرونده ب جرم دادن گزارش اصلاحی ک در آن ربا اتفاق افتاده در دادسرای انتظامی یا هر جای دیگه شکایت کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

ماده 477 گزارش اصلاحی