مشاوره حقوقی رایگان - دو سه بار وکالت داده دیگه نمیاد وکالت بده

سلام و خسته نباشید.... من سه ساله یه ماشین خریداری کردم اول وکالت کاری یک ساله بهم داد صاحب قبلی ماشین. به خاطر سهل انگاری مهلتش گذشت. تا یک بار دیگر ماشین بنده را دزدیده بودن و گفتم وکالت بدید که بتونم ماشین را پس بگیرم تا امدم ماشین را از جایی ک دزد برده بود بیارم.یک ماه دیگه هم گزشت ونتوانستم تعویض پلاک کنم. و ماشین ک به دستم رسید ایشان توقیف پلاک گرفته بود و ماشین را توقیف کرد.... تقاضا وکالت تعویض پلاک کردم.تقاضا پول کرد که پنج ملیون گرفت و وکالت یک ماهه داد. در شرف کار تعویض پلاک که دیگر داشت تمام میشد مدارک بنده گم شد برگ سبز و ....... وباز تاریخ وکالت گذشت و الان. چند ماهه ماشین پارکینگ و میگم بیا وکالت بده باز تقاضا پول میکنه. باید چکار کنم. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است وکالت بگیرید در غیر این صورت بعد از حکم قطعی میتونید تعویض پلاک کنید که زمان بر است