مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

باسلام من خانمم چندماه ترک منزل کرده چند باررفتم دنبالش ولی نیامده بار اخر که رفتم بیارمش با مادرم بودم فقط،ولی خانمم رفته خودزنی کرده ونامه پزشک قانونی درست کرده حالا سوال من این است منکه نزدمش واونم فقط بامادرش خونه بودواقعا نزدمش چجوری رفته نامه پزشک قانونی درست کرده واینکه ازهمه مهمتربدون هیچ شاهدی میتونه ثابت کنه که تهمت زده ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی برای ماجرا وجود دارد و ثابت شود که خودزنی بوده نامه پزشکی قانونی مورد تایید نیست و می توانید به آن اعتراض کنید تا مجدداً مورد نظر پزشک قرار گیرد