مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر (ماده 477 )

با سلام
همسر بنده در اثر تصادف چهار مهره پشتی ایشان دچار شکستگی شده است. در رای دادگاه بدوی برای هر کدام از مهره ها یک دیه جداگانه در نظر گرفته بود(که قاضی پرونده به ماده 541 استناد کرده بود) که با اعتراض شرکت بیمه پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده شد و در انجا رای اصلاح شد (دادگاه تجدید نظر استان نیز با استناد به ماده 647 استناد کرده )
حال با توجه به اینکه این دو ماده ( ماده 541 و 647 مجازات اسلامی ) خلاف بین شرع هستند آیا می شود تقاضای اعمال ماده 477 آیین دادرسی را کرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم