مشاوره حقوقی رایگان - تعقیب متهم

سلام بنده به همراه فرمانده خودم با ماشین کلانتری و با حکم جلب را افتادیم بریم دنبال دستگیری متهم که سارق و شیشه ای بود و در مسیر و نرسیده به منزل وی ، اونو دیدیم و بلافاصله با دیدن ماشین کلانتری فرار کرد و فرماندم بهم دستور دنبال کردن و دستگیری وی را داد و بنده در حین دنبال کردن متهم که از خیابان به داخل باغات فرار کرد در داخل باغ حین دنبال کردن متهم که سرعتم بالا بود پایم پیچ خورد و افتادم و رباط صلیبی پاره کردم و الانم عمل جراحی انجام دادم و مدارکش هم هست آیا جانبازی بهم تعلق میگیره؟ و اگر تعلق میگیره تقریبا چند درصد؟

پاسخ ها :

مصدومیت در حین تعقیب متهم مصدومیت در حین خدمت جانبازی حین خدمت جانبازی