مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام بنده خودرویی رو یک سال و نیم پیش از آشنایی خریدم دفعه اولم بود. ایشون فقط کارت ماشین و بیمه نامه رو به من تحویل دادن و عکس برگه سبز و سند کمپانی رو واسم فرستادن. پلاک ماشین و سایر مدارک به اسم ایشون نبود. ایشون گفتن برگه سبز و سایر مدارک دست بنگاه هست. حالا قراره صاحب ماشین به ما وکالت بده برای تعویض پلاک ولی برگه سبز و سند کمپانی دست بنگاه هست. این اشنای ما پیگیری نمیکنه چون ما شهر دیگری زندگی می‌کنیم و بنگاهی که ایشون معامله انجام دادن و مدارک دستشون هست رو نمی‌شناسیم. الان چه کنم؟؟ بخدا گیج شدم چون تا حالا معامله ای نکرده بودم تو رو خدا کمک کنید. با بنگاهی چه کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

بیاد وکیل بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند علیه فروشنده و مالک ماشین طرح نمایید