مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام وقتتون بخیر
من سال 99 با دختری عقد کردم و بعد از 2 ماه اختلافات شدید پیش اومد و مهریه رو گذاشتن اجرا (200 سکه بهار آزادی)
اعسار زدم و رای اومد 7 تا پیش و هر هفت ماه یه دونه
من ماهی 7 تومن حقوق رانندگمه، نه پولی تو حسابام دارم و نه ملک و ماشین و هیچ چیز
بیمه ندارم و اقساط وام ازدواجمم اکثرا از حسابای ضامنم برداشته میشه، نفقه هم میدم ماه به ماه
ضمنا همسرم از حق حبس استفاده کرده و نابودم کرده
تجدید نظر دادم و منتظرم شعبم مشخص بشه برم حضوری پیش قاضی
به نظر شما و الان که سکه 23 تومن شده و من یه دونه ربع سکه هم نمیتونم پیش بدم قاضی تجدیدنظر چه رایی میده
لطفا کمکم کنید.
نمیدونم واقعا دیگه چه استعلامی باید بگیرن بدونن چیزی ندارم

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
سما تجدیدنظرخواهی کنید و دلایل خود را کامل و مستند بفرمایید.