مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

باسلام. سال 96 ملک خود را جهت مشارکت در ساخت با سازنده قرارداد بستم، ایشان با جعل وکالتنامه اقدام بفروش آن نمود و بنده وکیل گرفتم و ایشان محکوم شد و سند بنده دوباره برگشته حالا میخواستم قرارداد مشارکت رو داور مرضی الطرفین باطل کنه ،آیا نیاز به مراجعه به دادگاه هستش،ضمنا میتونم خسارت خودم رو از محل چک حسن انجام کار تامین کنم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر شرط داوری دارید باید داور خود را تعیین نموده و با اظهارنامه به ایشان ابلاغ کنید