مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی استناد به خیار غبن

من بهمن 1400 معامله ای در قالب معاوضه انجام دادم،،، قاضی پروندم ده ماهه پروندم سردرگم کرده،،،
من دوپلاک با تمام محلقات و متعلقات
دادم 4 میلیارد،، که متعلقاتش کمتر از 500ملیون نبوده،،، و طرف مقابل یک مغازه در حال احداث وپیش فروش به من داده که تاریخ تحویلش 20 ماه بعد تاریخ قرارداد بوده و 20 ماه هم بعد تاریخ تحویل تاریخ انتقال سندش بوده در دفتر اسناد رسمی
حالا نکته مهم اینجاست که صددرصد مبلغ رو من پرداخت کردم.. بند 6از6 قولنامه خیار غبن اسقاط شده
چند روز بعد معامله متوجه شدم ک تو قولنامه جعل و دستکاری کردن،،کیفری شکایت کردم و حکم محکومیتشون هم گرفتم..دوماه بعداز شکایت من رفتن ب استناد خیار غبن شکایت کردن
جالب اینجاست ک طرف مقابل معاملم بنگاه داره...ده تا قولنامش رو پیدا کردم گذوشتم رو پرونده ک ثابت کنم ایشون جاهل ب قیمت نبوده،، آدرس ثبت ثناشون هم زده بنگاه املاک آتیه سازان
فوریت خیارغبن هم 4بار بعد از تاریخ قراردادمون با صلحی ک داشتیم فکر کنم اسقاط شده،،،چون نه روز بعد از تاریخ قراردادمون گفتن که ما پول وسایلهایی ک باید بدیم نمیدیم که بعد از کلی کشمکش و دعوی،،پشت قولنامه نوشتیم ک بنده مبلغ 330م تومن بابت وسایلها از کل مبلغ کسر گردید. ک خود طرف مقابل ومن و شاهدها همه امضا کردن ،،، دو روز بعد این صلح هم باز مبلغ واریز کرد ب حسابم...یه هفته بعد از اینم خودش اصل اسناد ک پیش خودش بوده برده محضر و وکالتنامه بلاعزل تنظیم کرده،،،باز دوروز بعدش گفته میخوام قطعی انتقال بگیرم ،،گفتم چشم تمام استعلامها رو گرفتم دادم محضر اما اوشون نیومد ماتفاوت معاوضه رو بده ،،منم امضا نکردم اومدم بیرون
که قاضی ب مستنداتم توجه نکرد گفتم فوریت اسقاط شده،،گفتم صلح کردیم ماده 761...گفتم معاوضه بوده... گفتم عدم جهل مغبون ،،من ثابت کردم،،انگار که نه انگار
قاضی گفت کارشناس بیاد،،کارشناس تک نفره اومد ماتفاوت بین ملک من و طرف مقابل زد یک میلیارد تومن یعنی ملک طرف مقابلم بیشتر زد البته بدون توجه ب اینکه من صددرصد مبلغ مغازه در حال احداث رو پرداخت کردم البته بدون وسایلها ومتعلقات ،،یه تومن
کارشناس سه نفره اومدن و ارزیابی کردن ماتفاوت رو بدون وسایل زده 500 م ،،بعد از ده ماه قاضی اومده قرار ابطال دادخواست صادر کرده چون 500هزار تومن دستمزد کارشناس لوازم خانگی پرداخت نکرده،،رفتم گفتم آقا شماره حساب بدین من اینو پرداخت کنم ،، مسئولای دفتر گفتن که نمیشه

پاسخ ها :

ادعای خیار غبن خیار غبن جعل