مشاوره حقوقی رایگان - جعل در قولنامه

الف یک باب آپارتمان را به مبلغ 33 میلیارد ریال به ب میفروشد. برای تنظیم قولنامه به بنگاه معاملاتی ج مراجعه می‌کنند وج یک فقره قولنامه برای آن ها تنظیم میکند. از آنجاکه ج با ب سابقه دوستی و آشنایی داشته، ثمن معامله را کمتر از مبلغ مورد توافق (23 میلیارد ریال) در قولنامه درج می کند. پس از تنظیم قولنامه، ج به ب می‌گوید که مبلغ را کمتر نوشته و بایستی در ازای آن، مبلغی به او پرداخت کند؛ ب نیز می پذیرد و قول می دهد که مبلغی به ج پرداخت کند ولی در نهایت این کار را انجام نمیدهد. الف پس از چند روز متوجه موضوع می شود و به ج مراجعه می‌کند؛ ج به او میگوید اشتباه کرده است و با تبدیل دندانه دو به سه مبلغ را اصلاح می کند. پس از این مرحله، بین الف و ب اختلاف حادث می‌شود و ب علیه الف تحت عنوان «اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی» طرح دعوا می کند.
چه اتهام هایی به افراد یاد شده (ب و ج) قابل انتساب است؟
با فرض آنکه ج بر اساس خواسته ب قیمت کمتر را نوشته باشد، چه اتهام هایی به آنها قابل انتساب است؟
با فرض آنکه ب بر خلاف واقع، قیمت را به ج گفته باشد و ج بدون اطلاع از واقعیت امر، قیمت را در قولنامه درج کرده باشد، چه اتهاماتی به آنها قابل انتساب است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن و گفتگوی متقابل دارد تا اس
اظهارنظر دقیقی به توان کرد