مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام وقت بخیر.من در یک شرکت مشغول به کار بودم از روز اول تا امروز پولی به من و دوتا از همکاران نداده مدیرشرکت دو ماهی گم و گور شده بود وقتی ازش شکایت کردیم مبلغ مورد مطالبه رو تا روز داد خواست نوشتیم ایا پول درخواستی رو تا امروز حساب میکنه دادگاه؟دوم اینکه مدیر شرکت وقتی فهمید ازش شکایت کردیم زده زیر همه چی مثل اینکه من هیچ قراردادی با اینا ندارم پولشونو دادم خودشون مایل به کار کردن نیستن و از این چیزا..درحالی که من یک کپی از قرارداد پیدا کردم و دستم هستش روز دادگاه میتونه منکر همه چی بشه؟شاهد هم همکاران هستن که اونام وضع منو دارن

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام چنانچه شما قراردادی دارید و مبلغ در آن مشخص باشه تا روزی که اثبات کنید برای کارفرما کار می کردید بهتون حقوق یا حق الزحمه و غیره تعلق می گیره