مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقال به تبعیت از همسر

با سلام من حدود یکسال هست در شرکت خصوصی در تهران مشغول به کار شده ام و مدارک بیمه و اشتغال به کار وهمچنین سند خونه به نام خودم دارم ولی خانمم پرستار رسمی حدود 11 سال بدون تعهد خدمت در علوم پزشکی شهرستان مشغول به کار هست که حدود 5 ساعت فاصله هست تا تهران و همچنین ما یه کودک شیرخوار داریم ولی علوم پزشکی با انتقال ایشان مخالفت میکنه و باعث مشکلات زیادی برای ما شده میخواستم بدونم با توجه به اینکه من در بخش خصوصی مشغول به کار هستم شامل قانون انتقال به تبعیت همسر میتونیم بشیم و انتقالی بگیریم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به وضعیت استخدامی شما این امکان فراهم میباشد که تقاضای انتقال همسر خودتان را عملی سازید