مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام حکم قطعی

باسلام ودرود
من درسال 1382 برای یک شرکت پیمانکاری دو دستگاه راهسازی ام اجاره دادم و شرکت از اون منطقه کاری و کارگاه شب هنگام رفتند و دیگه تا چند سال خبری ازشون نشد و پول و تسویه با هیچ کس را انجام ندادند فقط یک چک الحساب در ضمن کار ازحسابدار شرکت گرفتم که آنهم برگشت خورد حالا بعداز حدود 20 سال که حکم قطعی گرفتم و مدتی برای جمع آوری کردن بدیشان به هردو بدهکار وقت دادم ولی متاسفانه از دادن امتناع کردند.
سوال اینجانب: 1. از اینکه حسابدار شرکت که چک بنام ایشان هست حکم غیابی گرفتم و حالا تقاضای واخواهی حکم صادره شده کرده آیا من نمیتوانم حکم را اجرا کنم
2.آیا حسابدار میتواند بعداز 20 سال که بدهی شرکت پیمانکاری که پرداخت نشده بگویید که چک من ندادم و من بدهکار نیستم و شرکت پیمانکاری باید بدهکاری بدهد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر با واخواهی امکان اجرا حکم غیابی میسر نیست