مشاوره حقوقی رایگان - رسید

سلام
اگر به هنگام تخلیه آپارتمان اجاری مالک حضور پیدا نکند و به مستاجر مبلغ قرض الحسنه را پرداخت نکند.
و مستاجر آپارتمان را تخلیه و کلید را نزد املاکی که مورد را برای ایشان اجاره کرده است بدهد. و در پشت اجاره نامه دفتر املاک توضیح بدهد که آپارتمان فوق در تاریخ فلان تخلیه شده است و مهر و امضا کند و جهت دادن اجاره آپارتمان کلید نزد املاک می باشد که پس از پیدا شدن مستاجر با حضور موجر آپارتمان اجاره داده شود و روال طی شود حال سوال اینجاست که ایا دفتر املاک خلافی را انجام داده است.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . دفتر املاک مگر نماینده موجر است تا کلید را اخذ و یا محل را بدون هماهنگی با موجر به اجاره دهد تا منافع خود را ( کمسیون ) بدست آورد؟ بله در صورت عدم تنفیذ موجر شاید بتواند شکایاتی مطرح کند که بسته به نوع شکایت و دفاع متناسب میتوان از انتساب بزه جلوگیری کرد