مشاوره حقوقی رایگان - وانت پیکان 93 دو تکه

سلام به وانت پیکان خریدم وکالت داده بهم بردمش کارشناسی هم روزی که خریدم هم یه روز قبل از تعویض پلاک تشخیص ندادن ماشین دو تیکس بردمش تعویض پلاک ماشین دو تیکه بود الانم اتاقش نیست عوضش کنم لطفاً برام بگین تکلیف کارشناس و صاحب قبلی که شکایتشان کردم میشه چه

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وقت بخیر
راهنمایی بردم آگاهی بردم ماشین داخل سند قید نشده که دو تیکه اس و تعویض پلاک نمیشه تحت هیچ شرایطی مگر اتاق باشه بخری براش که اتاق پیکان وانت تولید نمیشه من اگه از کارشناس رنگ و طرف قبلی خریدم شکایت کنم میتونم خسارت ماشین ازشون بگیرم؟

اتاق دو تکه خودرو خودرو