مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس مشروبات الکلی به جریمه نقدی

سلام خسته نباشید از من 50 لیتر مشروب از خونه ام پیدا کردن که برای یکسال من همیشه میگیرم میمونه و من شغلم آزاده درامده خوبی ام دارم ولی زدن ساخت و نگه داری حالا دادگاه رای داده به پنچ برابر مبلغ مشروب 6 ماه حبس تعزیری و 50 ضربه شلاق من چیکار باید بکنم که این حبس و تبدیل بکنم آیا امکانش هست؟

پاسخ ها :

تبدیل حبس مشروبات الکلی به جریمه نقدی نگهداری مشروب مشروبات الکلی