مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعمال ماده 3 قانون ملی شدن جنگل

سلام و خسته نباشید فراوان
میخواسم بدونم طبق ماده 3 قانون ملی شدن جنگل اشخاصی که برای زمین خود سند رسمی قبل سال 1341 دارند و بعد از قانون 1341 و ملی شدن جنگل زمین انها ملی اعلام شده آیا دولت باید به این اشخاص وجوهی بابت ملی اعلام شدن زمین انها پرداخت کند یا خیر؟
اگر بله ایا مبلغ به روز محاسبه میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

اعمال ماده 3 قانون ملی شدن جنگل ملی اعلام شدن زمین ملی شدن جنگل ها زمین