مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مقید به وقت نظارت

سلام. بنده مستاجر مغازه میوه فروشی هستم. صاحب ملک مغازه قفل مغازه ام را شکسته و درب مغازه را قفل زده و میوه مرا هم تصرف کرده. حتی یک ریال بدهکارش هم نیستم! در تاریخ 98/5/5شکایت تصرف عدوانی و ممانعت از حق علیه ایشان کرده ام. دادیار پرونده از کلانتری محل تقاضای بررسی و گزارش شهود کرده و کلانتری هم به نفع من گزارش تحقیق ارائه داده. با گذشت 17 روز هنوز متهم به دادگاه نرفته و دفتر دادیاری میگه تا98/5/27 متهم مهلت مراجعه داره!! و در سامانه ثنا نوشته پرونده مقید به وقت نظارت در98/11/27 میباشد. یعنی شش ماه آینده! آیا دادیار پرونده را تا شش ماه آینده میخواهد کش بدهد؟این وقت نظارت 6 ماهه برای چیست؟ آخه تمام تحقیقات کلانتری و مدارک اجاره نامه و شهود را بنده به دادیاری ارائه داده ام. و بهم گفتن پرونده از طرف شاکی تکمیل میباشد. پس وقت نظارت شش ماهه برای چیست؟ آخه مگه تصرف عدوانی حتی خارج از نوبت نباید رسیدگی بشه؟؟ سپاسگزارم اگه منو راهنمایی و روشن کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نه نگران نباشید زودتر برگزار می شود جلسه به دادیار درخواست تسریع به واسطه نوع شغل خود بدهید