مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زنا و فرزند زنا داشتن

سلام.پدرشوهر من 5 روز پیش به اومد خونمون و گفت نمیخواد عروسیشون باشم منم گفتم مشکلی نیست جدا میشیم منم چند ماهه همین تصمیم رو دارم.بعد گفتند ولی قبل رفتن باید تکلیف بچه ها رو روشن کنی ببینیم بچه ها از کی هستن چون از پسر ما نیست.من که میرم آزمایش دی ان ای میگیرم آیا میتونم شکایت کنم از پدر و مادر شوهرم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت عنوان قذف و افترا از ایشان شکایت کنید که مجازات آن هم حبس است و هم شلاق !