مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

سلام بنده خانه ای رو 40روز پیش اجاره داده ام نصف پول پیش خانه را دریافت کرده ام ومابقی مانده مستاجر کلید خانه را به بهانه اینکه اثاث را بیاره وازصاحب خانه قبلی پول بگیره بده به من.اثاث هایش را آورده درانجازندگی میکند دراین 40روز ن کرایه ای داده ون نصف پول پیش را تلفنشم جواب نمیده قول نامه مستاجردست منه قرارشدپول بده منم قول نامه بدم بنگاه هم درجریان موضوع هست آیامن میتونم درخونه قفل بزنم یاقفل درخونرو عوض کنم؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر نمی توانید قفل را تغییر دهید باید شرط فسخ قرار می دادید یا کلید را زمانی تحویل می دادید که مستاجر کاملا وجه الودیعه را پرداخت کرده بود حال فقط می توانید بابت مطالبه الباقی ودیعه دادخواست بدهید