مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی یا اعسار

با سلام و احترام
بنده شخص حقیقی هستم که حدود 6 میلیارد جذب پول کرده و در بورس فعالیت داشتم
اما تحت عنوان قرارداد مضاربه که تحویل مشتری می دادم درصدی از نوسانات رو ماهیانه بعنوان سود پرداخت میکردم و حتی ضرر را خودم شخصآ متقبل شدم
اما از آنجایی که بورس بهم رکب زد و از تحلیل خارج شد کل سرمایه به مرور از بین رفت
اکنون عده ای منو تهدید به شکایت کردن به نظرتون چیکار کنم
با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق منوط به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل است ولیکن صرف توضیحات درقورت مطالبه وجوه دادخواست اعسار مطر