مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل قولنامه به سند

با سلام خدمت وکلای عزیز وارجمند.حدود 7سال پیش یک نیسان مدل 63قولنامه ای گرفتم که الان برای اسقاط احتیاج به سند دارم اما هیچ نشانه ای از فروشنده ندارم.برای سند زدن خودرو چگونه باید اقدام کنم؟ممنون که جواب میدهید

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
دادخواست اثبات و تایید وقوع بیع و الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و تقاضای استعلام از اداره راهنمایی و سازمان ثبت اسناد را درخواست نمایید.
اقدامات بعدی باتوجه به نتیجه استعلام مشخص می شود.