مشاوره حقوقی رایگان - سیمکارت

باسلام
برای یه شرکت خدماتی میخوام کارکنم،حالا دوتا نامه دادن ببرم حفا استان و عقیدتی سیاسی ناحیه
الان خطی که اینستا و ... نصبه روش به اسم خودم نیست ولی توی حسابهای بانکی و... این شماره دادم

حالا خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد این شماره که به اسم خودم نیست رو بدم یا شماره ای که استفاده نکردم ازش تا حالا اونو بدم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
شماره ای که قرار است همکاری کنید ارائه دهید.