مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام
بنده ملکی را از شخص خریداری نمودم که ملک برگ واگذاری داشت و ایشان برای بنده قولنامه نمودن در تاریخ 1393/11/10 بصورت شرایطی و چکی خریدم وبنده با همان شرایط ملک رابه خانمی فروختم ولی تاریخ فروش من قبل از خرید بوده 1393/10/16 میباشد حالا تاریخ اشتباه شده یا هرچیز حضور ذهن ندارم و برگ واگذاری در تاریخ 1393/11/25توسط تعاونی بنام این خانم گردید حتی پس از هر دو قولنامه خرید و فروش در برگ واگذاری عنوان شده بود تجاری و این خانم سال 1395 درخواست فسخ معامله بین من و خود نمودن و معامله فسخ شد حالا پس از گذشت حدودا 8 سال اومد شکایت مال غیر نمود و بنده محکوم شدم به 4 سال حبس و جریمه و تجدید نظر نیز قطعیت یافت.
حالا بنده از شخصی که زمین خریدم یک دستنوشته گرفتم که گفته ملک را به من فروخته و 3 شهود نیز امضا کرده راهی داره برا دیوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد