مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف و خواب

سلام خسته نباشید،
1ماه پیش تصادف کردم طرف مقصر 100درصدبودو زیر گزارش کروکی امضا کرد که کل خسارت بنده پرداخت کنه چندروز گذشته هرسری از مبلغ خسارت کم میکرداز30تومن امده بود15تومن خلاصه شکایت کردم کارشناسی ماشینم انجام شده الان میتونم بعد از گذشت 40روز از تصادف درخواست خواب ماشین کنم؟

ممنون میشم اگه جواب بدیدتشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که خودرو شخصی می باشد خیر ولیکن اگر وسیله کسب (آژانس، اسنپ و...) بله امکان پذیر است