مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند تک برگ نسبت به قسمتی از سهام مالکانه موکل با داشتن وکالتنامه فروش و انتقال مطلق

به نام خدا
با سلام و احترام

خانه ای چندین مالک دارد که هرکدام به نسبت قدرالسهم خود مشاعا مالک هستند. برخی از مالکین سند تکبرگ دریافت کرده اند و در حال حاضر اصل سند دفترچه ای نزد بایگانی اداره ثبت است. اینجانب نسبت به 40 سهم از 120 سهم سهام مالکانه یکی از مالکان این خانه وکالت فروش و انتقال مطلق دارم، بنحویکه در هیچیک از موارد و مراحل نیازی به حضور، امضاء و اقدام مجدد موکل نخواهد بود.

موکل اینجانب (فردی که مالک 120 سهم است)، تا کنون به اداره ثبت مراجعه نکرده و تقاضای سند تکبرگ نکرده است و هم اکنون هیچ سندی در اختیار ایشان یا بنده نیست. متاسفانه به موکل خود دسترسی ندارم و ممکن است ایشان خارج از کشور باشند. البته اینجانب کپی برابر اصل سند دفترچه ای را دارم.

اینجانب با ارائه وکالتنامه مطلق خود به اداره ثبت تقاضای سند تکبرگ برای 40 واحد خود کردم، اما مسئول اداره ثبت با گفتن این جمله که "شما فقط در خصوص 40 سهم وکالت دارید و درباره همه 120 سهم وکالت ندارید"، از اعطای سند مشاعی تک برگ به اینجانب امتناع می کند.

لطفا بنده را راهنمایی فرمایید. پیشاپیش از محبت تان سپاسگزارم.

پی نوشت: در زیر متن اصلی حدود اختیارات وکیل را می نویسم:
وکیل مرقوم با حق توکیل به غیر ولو کرارا و مع الواسطه جزئا یا کلا بنحویست که در هیچیک از موارد و مراحل نیازی به حضور، امضاء و اقدام مجدد موکل نخواهد بود. موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و اسقاط نمود.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات شما و اهمیت موضوع نیاز به بررسی بیشتر و مطالعه مدارک مربوطه برای اظهارنظر حقوقی است.