مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط دوران نامزدی

سلام تو دوران نامزدی حتما باید خطبه محرمیت خونده بشه؟ اگه لازم حتما صیغه محرمیت باید تو دفتر خونه و توسط دفتر دار قرائت بشه؟
وقتی صیغه انجام میشه سند یا قباله تنظیم میشه؟

پاسخ ها :

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

خیر لازم نیست حتما خوانده شود ، دوران نامزدی معمولا خطبه محرمیت برای این خوانده می شود که طرفین بیشتر با یکدیگر اشنا شوند ، لازم نیست در دفترخانه انجام شود ، قبل از انعقاد عقد دائم باید صیغه موقت ...