مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پلیس فتا از اکانت پاک شده

سلام. من شهریور پارسال یکی از دوستام با گوشی و تلگرام من، عکس دو نفر از همکلاسی هایم را به همراه شماره از آنها گذاشت داخل گروه تلگرامی،بعد اونها دی ماه پارسال شکایت کردند از من،حالا دادگاه میریم و میایم من تلگراممو دلیت اکانت کردم
قاضی گفته یا پرونده بره پلیس فتا یا رضایت بگیرم ازش اون خانوم هم پول میخاد تا رضایت بده
بنظر شما اگه بره پلیس فتا با وجود دلیت اکانت من میشه پیگیری کرد؟؟؟؟دردسر میشه برام؟؟؟چیکار کنم بنظرتون
لطفا جواب بدید خیلی مهمه
ممنون

پاسخ ها :

پیگیری اکانت پاک شده تلگرام توسط پلیس فتا پخش کردن شماره دیگران در تلگرام پلیس فتا تلگرام