مشاوره حقوقی رایگان - برگشت ندادن چک

با سلام و احترام ما برای خرید یک ملک یک چک 200 میلیون تومانی داده بودیم که چند روز قبل از سر رسید فردی که چک را به وی داده بودیم و ثبت کرده بودیم تماس گرفت و گفت اگر پول الان دارید لطفا بدهید و چک مال 5 روز بعد بود و از انجایی که میخواستیم کار وی انجام شود مبلغ 200 میلیون تومان را 5 روز قبل از سررسید چک از همان حساب به حساب ان فرد واریز کردیم و سپس وی انتقال چک صیادی را از طریق نرم افزار انجام داد و چک را در سامانه به من منتقل کرد و قرار شد چک را برای من ارسال کند.

ولی حالا چک را پس نمیدهد باید از چه طریق از وی شکایت کنم ؟؟

درضمن خانه ای که از او گرفته بودیم چون هنوز سندش اماده نشده بود مشخص نبود چند متر است و پس از مشخص شدن سند وی باید مبلغ 70 میلیون تومان هم عودت دهد .

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در رابطه با چک دادخواست استرداد لاشه چک به طرفیت ایشان مطرح کنید.