مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه راننده موتور مقصر تصادف از بیمه به صورت علی الحساب

باسلام خدمت شما
اینجانب در تاریخ 1401/4/٧ راننده موتور سیکلت بودم و با ماشین تصادف کردم که مقصر حادثه شدم بنده دچار شکستگی کشکک زانو با پلاتین و شکستگی ساق پا (درشت نی) با پلاتین شدم،بنده بیمه دارم ولی گواهینامه ندارم،به پزشک قانونی مراجعه کردم که برای تاریخ 9/١٢ وقت معاینه مجدد داد،به بیمه مراجعه کردم برای دریافت دیه گفتن که بعد از معاینه مجدد تشریف بیارید، سوال بنده از شما این است که بنده میتونم درخواست علی الحساب بدم و چقدر زمان میبره
از شما جهت پاسخگوئی بنده حقیر
بی نهایت سپاسگذارم

پاسخ ها :

درخواست دیه علی الحساب تصادف دیه مقصر تصادف دیه تصادف دیه تصادف