مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر در صورت ازدواج

چندسالی هست حقوق پدرم که فوت کرده میگیرم.سنم 44سال هست و میخواهم ازدواج کنم ولی نامزدم کارثابتی ندارد و هیچ شرایط مالی ندارد آیا راهی وجود داره که در صورت ازدواج حقوق پدرم را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

قانونا ،خیر. بموجب قانون جدید مستمری بگیران، فرزند دختر، بدون محدودیت سنی، از حقوق پدر فوت شده خود، بهره مند می گردد، مگر اینکه شوهر داشته یا شاغل باشد که در این دو حالت، مستمری وی قطع خواهد شد.