مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه کارشناس

سلام من با موتور خودم درخیابان بدون برخورد به کسی زمین خوردم و پای چپم شکسته بعد افسر راهنمایی اومده سر صحنه واسه کشیدن کروکی گفته صحنه به هم خورده باید کارشناس رسمی دادگستری ارجاع شود من بعد از واریز هزینه کارشناسی کارشناس نظر داده که من خودم واژگون شدم بعد کلانتری گفته باید بری دادگاه آیا امکان داره اگه نماینده بیمه اعتراض بزاره نظر کارشناس عوض بشه احتمال چند درصد امکان داره به ضرر من بشه در صورت اعتراض بیمه ضمنا مدارک کامل رانندگی با موتور هم دارم باتشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

برابر ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث شما میتوانید درصورت داشتن گواهینامه ی متناسب و بیمه نامه معتبر در زمان حادثه( ولو این که خود مقصر حادثه واژگونی بوده باشید) براحتی با مراجعه به شرکت بیمه گر و ارائه مدارک مربوطه شامل : گواهینامه متناسب- بیمه نامه ثالث- پرونده بیمارستانی - نظریه نهایی پزشکی قانونی - کروکی و گزارشات مقام انتظامی نسبت به دریافت دیه خود حداکثر تا 15 روز پس از تکمیل پرونده اقدام کنید.

به جز جریمه راهنمایی و رانندگی بعلت عدم رعایت قوانین هیچ جریمه ای هم ندارد.
مگر این که خدای نکرده کارشناس نظر بر تعمدی بودن تصادف بدهند که البته تقریبابعید است