مشاوره حقوقی رایگان - نمیدانم بچه ای که دارم از همسرم هست یا نه

درحالی که همسر داشتم بخاطر افسردگی با جوانی وارد رابطه شدم که مرا مورد استفاده ی جنسی قرار داد چندین بار خواستم از او جدا بشم ولی باز به سراغم می امد و من شدیدا به او دلبسته بودم دوازده سال بود که مشکل نازایی داشتم ولی الان در کمال ناباوری باردارم همسرم بسیار خوشحال است اما من نمیدانم بچه از همسرم هست یا نه؟ طرف مرا مورد تهدید و فشار روحی قرار داده که باید بچه ام را سقط کنم من رابطه م را با او تمام کردم و توبه کردم اما او مرا تهدید به مرگ میکند که باید بچه را سقط کنم نمیدانم چه کنم فشار روحی شدیدی بمن وارد است از طرفی وابستگی به این جنین هشت هفته ای پیدا نکردم و نمیتوانم این کار را کنم همسرم هم بسیار خوشحال است تنها راهی که بنظرم میرسد خودکشی کردن است چون زندگی برایم غیرقابل تحمل شده و عذاب وجدان و فشار روحی راه دیگری برایم نگذاشته .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خودکشی چاره کار نیست
به روانشناس مراجعه کنید