مشاوره حقوقی رایگان - اجازه حفر چاه

صاحب مزرعه کشاورزی قدیمی هستیم. که با یک حلقه قنات آبیاری میشد. 2 سال ‌پیشآب قنات کاملا خشک شد. اقدام به لایرو بی کردیم که مثمر ثمر واقع نشد. درخواست حفر .آه عمیق کردیم. کمیسیون آب اجازه حفر چاه دستی به عمق 50 متر صادر کرده در صورتی که مزارع در همسایگی ما چاه های به اعماق 200 تا 250 متر حفر کرده‌اند.
اولین پرسش ما این است کمیسیون آب بر پایه چه اصلی این اجارنامه که به آب نمیرسه را صادر کرده؟
سوال 2: به چهارگانی میشه اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

اجازه حفر چاه حفر چاه آب