مشاوره حقوقی رایگان - پرسش مدت زمان پاسخ رای دیوان

بنده با توجه براینکه وکالت حق طلاق را از بنده دارد.درخواست طلاق داده ، و رای آن صادر شده است.بنده رای آنرا به دیوان عالی ارسال کرده ام.چه مدت زمان طول می‌کشد رای نهایی شود؟؟ و آیا احتمال ابطال رای وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

مدت زمان رسیدگی به پرونده طلاق در دیوان عالی کشور پرونده طلاق در دیوان عالی کشور طلاق ابطال رای