مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دریافت دیه تصادف

سلام وقتتوت بخیر من پارسال آذر ماه حین عبور از خیابون با موتور تصادف کردم و پام شکست جراحی انجام دادم و بعد نه ماه طول درمانم تموم شد
مهر ماه امسال اتمام درمان رو به قاضی تحویل دادیم و گفتن تا اخر مهر ماه دیه رو دریافت میکنم اما یک ماه گذشته و چیزی دریافت نکردم
چطور میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام درصورتی که حکم قطعی صادر شود و قطعی شود دیه از طریق اجرای احکام وصول و واریز خواهد شد